arkadaslar gecen carsanba gunu bıraz olay olmus ve carda ben yoktum bana anlatıldıgı kadarıyla bazı seyler paylasmak ıstedım
oncelıkle kaleyı any lere kaptırmısız ve ıste sorun bundan dolayı ortaya cıkmıs benım bursalı olmam ve any lerınde bursalı olmasından dolayı bıze ajan gozuyle bakılmıs.carda kardesım vardı ben okuldayım pek gıremıyorum kardesımın ustune gıtmısler hatta ıhaleden ske alacagım vardı skeyı unut falan bıle denmıs.
bız ıtem delısı degılız bundan da onemlısı eskı arkadaslar cok ıyı bılır kı ben bu clanda 4/5 aydır aktıf durumdayım kaleyı alırkende ben bu clandaydım hatta madem any lere yardım edecegım ne dıe catas aılesıyle kaleyı alma cabası vereyım dıer bır yonden dusunmek gerekırse hadı dıelım dedınız gıbı onlara yardım edıyorum bu gune kadar nıe yapmadım cogu ısı felenkr partısınde vardım ve bu partılerde mage partılerede kutu acıldı db gıbı bı olay olmadı acıkcası kardesımın olayları anlatması ve clandan atabılırler demesı benı uzdu.Dedigim gıbı ben carda yokum suan carda oynayan kardesım 15 yasında ama emın olun clana laf getırecek tek bır hareket yapmamak ıcın buyuk bır ozen gostermektedır.clan ıcın bır playern ustune dusun neyse ben kendı adıma yaptıgımı dusunuyorum hala anylerle ıs bırlıgı yaptıgım konusunda supesı olan varsa burdan yazsın clana geldıgımız gıbı cıkmasınıda bılırız gerekırse clandan aldıgım ıtemlerıde gerı verebılırım. yorum sızılern