oLyVia
| Konu: Geri: BİZE NE OLDU ARKADASLAR 21/11/2007, 13:01 | |
| | |
|
OUZ
| Konu: Geri: BİZE NE OLDU ARKADASLAR 21/11/2007, 14:48 | |
| - KuJo demiş ki:
- Suan herbirinizden utaniyorum. Yaziklar olsun! Sinirimden agliyorum amina koim. Hakkim hak edene helaldir. Clani bu duruma getirenler gozume gorunmesin. Hepinize yol...
Forumu yarin kapatiorum... Artik bir onemi kalmadi. Guzelim ortamimizi sikip atti guvendigimiz adamlar. 2 resim icin yapilmaz bu ortam bozulmaz... Soyleyecek o kadar cok sey varki ama soyleyemiyorum girtlagima kitlendi. Allah'inizdan bulun!... BOZANLARIN AMK BENDE | |
|
OUZ
| Konu: Geri: BİZE NE OLDU ARKADASLAR 21/11/2007, 15:51 | |
| Bu itin allah belasini versin.Ben adami hacklendi saniyorum sabah kalktigimda clan olmuyor 24 saat uyumuyorum birseyler yapabilmek en azindan kucukte olsa bir yardimda bulunmak icin.AMA ................ Yaptigi Serefsizlige bak.BU ITI BU SERVERDA BARINDIRANIN A.Q. ___ Bilal | |
|
Aykut
| Konu: Geri: BİZE NE OLDU ARKADASLAR 21/11/2007, 19:18 | |
| bana poke diyodunuz ya.. yazıklar olsun.. sezgin e inanmıyorum desem yalan olur ama musa abiye inanmıyorum..
Lanet oLsun .. | |
|
JrTr0jen(Enes)
| Konu: Geri: BİZE NE OLDU ARKADASLAR 22/11/2007, 01:33 | |
| - KuJo demiş ki:
- Suan herbirinizden utaniyorum. Yaziklar olsun! Sinirimden agliyorum amina koim. Hakkim hak edene helaldir. Clani bu duruma getirenler gozume gorunmesin. Hepinize yol...
Forumu yarin kapatiorum... Artik bir onemi kalmadi. Guzelim ortamimizi sikip atti guvendigimiz adamlar. 2 resim icin yapilmaz bu ortam bozulmaz... Soyleyecek o kadar cok sey varki ama soyleyemiyorum girtlagima kitlendi. Allah'inizdan bulun!... Bu adamın Hakkını nasıl Ödiyeceksiniz? aq adam bizim için çalısmaktan hasta oluodu uykusuz kalıodu..Eh be ne diim.. Hayatta basarılar Yolunuz açık olsun Böle dewam edin! | |
|