Forum Kapatilmistir!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Kapatilmistir!

Forum Kapatilmistir!

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kırıldım acıkcası

5 posters
YazarMesaj
lastfreeboy

lastfreeboy

kırıldım acıkcası Empty
MesajKonu: kırıldım acıkcası   kırıldım acıkcası Icon_minitime3/8/2007, 23:01

3 agustos gece 11 bf sınde kurulan partıye alındım daha sonra rmk dendı ama bu kez partıye alınmadım bu benı acıkcası kırdı bana sureklı gırdımı baskalrınında kasması gerektıgı solendı tamam haklılar ama bskalarıda gırecekse gırenpartı 2, ye gırmemelı dıe dusunuyorum sabah gırenler aksam exp kassın madem sabah exp kasanlar da aksam gırıp kessın ılk partıye alınıp 2, partıye alınmamak sankı bf de ıstemıyoruz gıbı bır hava uyandırdı bende oraya sureklı gırenlerden sadece ben mı vardım madem baskası gırecek yerıme dırek pm den yada clandan olmadı allyden solenseydı rmk deıp partıden atılmam acıkcası cok kırdı benı Sad
KuJo
Baba of the Clan
KuJo

kırıldım acıkcası Empty
MesajKonu: Geri: kırıldım acıkcası   kırıldım acıkcası Icon_minitime3/8/2007, 23:07

sorununu anliorum ve seninle ayni seyleri dusunuorum. yapacagim pek bisey yok ama senin yapacagin Asistanim DarkLordTr(BiFrost partylerini duzenleyen kisi) ile gorusmen. Clanimizda cok mage oldugu icin herkezi ayni anda sevindirmek gercekten zor. DarkLordTr de elinden geldigi kadar herkezi mutlu etmek istior. Fazla yuklenmemenizi tavsiye ederim. Bir sistem olusturmasi icin onunla gorusun lutfen.
http://catasthrophe.forumotion.com
lastfreeboy

lastfreeboy

kırıldım acıkcası Empty
MesajKonu: Geri: kırıldım acıkcası   kırıldım acıkcası Icon_minitime3/8/2007, 23:23

zaten kırıldım nokta benım frosta gıdememem degil ılk partıye alınıp ıkıncıde yer bırakılmaması ıstenmıyorum havası yaratıı gıbı geldı belkı ben yanlsı anladım ama kım olsa aynısını dusunur
Crossro4ds

Crossro4ds

kırıldım acıkcası Empty
MesajKonu: Geri: kırıldım acıkcası   kırıldım acıkcası Icon_minitime5/8/2007, 13:18

last
Sanıyorum çözdük sorununu yada sen sorun olarak görüyorsun
senin ve benim gibi birçok arkdaşımız girmek istiyor neyazıkki party 8 kişiden oluşuyor.
Birbirimize karşı iyi niyetli olduğumuz sürece bu şekilde gelişmelere sizlerde sorun olarak görmüyceksiniz.
Vazelin

Vazelin

kırıldım acıkcası Empty
MesajKonu: Geri: kırıldım acıkcası   kırıldım acıkcası Icon_minitime5/8/2007, 13:44

sırf bu tür pm ler yüzünden 2 gündür bf ye girmiorum sırf ihtiyacı olanlar girsin para kassın die ama 1 kere giremeyince böyle yapıcaksan olmaz daha hiç giremeyenlerde var ...
DarKLorDtr

DarKLorDtr

kırıldım acıkcası Empty
MesajKonu: Geri: kırıldım acıkcası   kırıldım acıkcası Icon_minitime5/8/2007, 15:02

prt 8 kişilik resmi siteye ticket at 9 kişilik prt sistemi gelsindiye kabul ederlerse tüm prt lere alıcak herkez seni uyarmı ?
lastfreeboy

lastfreeboy

kırıldım acıkcası Empty
MesajKonu: Geri: kırıldım acıkcası   kırıldım acıkcası Icon_minitime6/8/2007, 23:14

arkadaslar benı yanlıs anladınız ben partıye gıremedım ıcın degıl ılk partıye alınıp rmk den sonra alınmama bozulmustum gercı problemı halletık belkıde o gun benım alınganlıgım ustumdeydı yanlıs anlamısınız neyse sorun yok zaten gırmesemde olur bf ye varsa yerıme gırmek ısteyen arada yer degıse bılırız

kırıldım acıkcası
1 sayfadaki 1 sayfası